Rulleski

Vi har butikk med mange forskjellige demoski. Kom innom oss og prøv de forskjellige modellene i rulleskiløypa rett utenfor våre lokaler i Kollen!

Hvordan finne de riktige rulleskiene

Det finnes mange merker og modeller ute på rulleskimarkedet. Vi har valgt ut Swenor som vårt rulleskimerke, og valgt de modellene vi mener passer best for både nybegynner og toppløpere. Det skilles mellom klassisk og skøyte rulleski. Klassisk rulleskiene har gjerne litt lengre stamme, bredere hjul og lås på bakhjulet slik at man kan gå med fraspark. Låsen på bakhjulet gjør at man har spikerfeste, og det er derfor viktig at man ikke tilvenner seg en egen teknikk ved å utnytte spikerfeste man får på klassisk rulleski. Man ønsker fortsatt å ha snert i frasparket når vinteren kommer! Skøyteskiene har kortere stamme for å sikre bedre kontroll og lettere å håndtere når man skøyter. Det finnes skøyteski med lengre stammer (Swenor skate long eller Swenor Skate Extra Long) som gir en enda mer lik følelse som å gå på ski.

Vi fører kvalitetsmerke

Bindinger

Skøyting

Salomon Prolink Race Skate
Prolink Race Skate bindingene skrus direkte i rulleskien. Bindingen bygger minimalt, noe som gir en meget god kraftoverføring og følelse med rulleskiene.
Kompatibel med Prolink®, NNN® og Turnamic® skisko.

Klassisk

Salomon Prolink Race Classic
Prolink Race Classic bindingene skrus direkte i rulleskien. Bindingen bygger minimalt, noe som gir en meget god kraftoverføring og følelse med rulleskiene.
Kompatibel med Prolink®, NNN® og Turnamic® skisko.

Vi har ferdig monterte rulleski i butikk, eller monterer binding på stedet!

Vårt Utvalg

Klassisk

No data was found

Skøyting

No data was found

Junior

Swenor Alutech klassisk JR ink binding

Superskipris: 2799,-
(Veil. 3600,-)

Junior rulleski med høy kvalitet. Gummihjul med normal rullemotstand og sperre i bakhjul. Stamme og gafler i aluminium. Skjermer medfølger.

Hjuldiameter: 65 mm
Hjulbredde: 40 mm
Lengde: 635 mm
Vekt pr par: 1680 gram

Swenor Skate JR ink binding

Superskipris: 1799,-
(Veil. 2650,-)

Skate Junior har kortere, nedsenket stamme og mindre hjul for lavere tyngdepunkt. En ypperlig treningsski for de yngste.
Leveres med gummihjul med lav rullemotstand.

Hjuldiameter: 80mm
Hjulbredde: 24mm
Lengde: 530mm
Vekt: 1100 gram (par)