Skisko

Klassisk

No data was found

Skøyting

No data was found

Duathlon

No data was found

Junior / Kombisko

Alpina 3.0 ED JR

Pris kommer snart

Med meget god ankelstøtte med powerstropp for riktig kraftoverføring og skikontroll, er dette kombistøvelen for aktive juniorer. 3.0 kommer med injected carbon som gir en stiv og lett kombistøvel. Dette gir god kontroll på skiene. Ekstra isolasjon, racing lissesystem, heljustering for optimal passform. For junior som skal ha det beste på beina.

I tillegg kommer støvelen med helt ny, lettere og mer pustende overdel. Dette gjør at skoen sitter perfekt på foten, samtidig som den sikrer nødvendig ventillering for ivrige juniorløpere. Kommer også med den nye Alpinasålen som er spesialutviklet for Alpinalesten. Skoene kommer med Thinsulate for ekstra varme, YKK vantett glidelåss og overdel i et stykke for å holde fukt ute. I tillegg til en behagelig innersko med flate lisser som holder foten på plass.

Favoritten blant de yngre og alt det en ivrig junior trenger!

Passer alle bindinger på NNN-systemet, Rottefalla, Turnamic og Prolink

Fischer Speedmax Skiathlon JR

Pris kommer snart

Speedmax Skiathlon Jr er en topp racing kombisko til ungdom og junior, til bruk i både klassisk og skøyting. Leddet ankelstøtte og bred velcrostropp kombinerer stabilitet og bevegelighet. Designet er likt som den velkjente seniormodellen. TURNAMIC® Race klassisk såle gir naturlig fleksibilitet i foten. Comfort Guard og Thermo Fit sørger for tørr, varm og ventilerende sko. I tillegg er skoene innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt. Enkle å ta på seg med Speed Lock system for hurtigsnøring. Leveres med ekstra innleggssåle slik at løperen kan vokse med skoene.

Passer alle bindinger på NNN-systemet, Rottefalla, Turnamic og Prolink