Glemt passordet ditt? Vennligst skriv inn brukernavnet eller e-postadressen. Du vil motta en lenke via e-post for å generere et nytt passord.

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Passord *
Organisasjon
Hvilken bedrift er du ansatt i? Kan la være blank.

Hva er Supremium?

Supremium er en innlogget medlemsportal. Her får du tilgang til vår nye nettbutikk. Med gode priser på Hoka sko og Catlike hjelmer. I tillegg får du tilgang til alt av det faglig innholdet som vi produserer (artikler, smøretips osv.) Noen ganger kommer vi også til å kjøre noen begrensede supertilbud, verdt å følge med!

Dette får du som Supremium-medlem

Bedriftsfordeler

Vi samarbeider med mange bedrifter for å gi deres ansatte unike tilbud i Supremium. Hvis du ønsker tilgang til dette kan du fylle inn hvilken bedrift du er ansatt i.

Vil din klubb / bedrift samarbeide med oss?

Vi samarbeider med mange bedrifter og klubber, over hele landet. Med vår nye Supremium nettportal vil det være enda enklere for medlemmer å kunne kjøpe Hoka sko, ski og andre varer uten å måtte besøke butikken vår i Holmenkollen. Vi har i tillegg mulighet til å komme ut på stand hos bedriften, med gode priser og veiledning – det er ofte et kjærkomment tilbud og et sosialt/spennende tiltak i lunsjen på jobb. Vinn vinn for alle parter!