Retur, bytte og reklamasjon

Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager*. Send en epost til butikk@superski.no for å melde din retur (gjelder også ordre med «Hent i butikk»).

Husk at du selv i alle tilfeller står ansvarlig for å: merke returen tydelig og legge ved returskjema som lå ved forsendelsen eller angreskjema. 

Bruk returetikett som fulgte med i pakken, du belastes 99,- i returporto* eller lever returen «gebyrfritt» i vår butikk i Holmenkollen. Har du mistet returetikett eller ikke mottatt denne, kontakt oss for å få tilsendt en ny på e-post. OBS! Husk å fjerne etikett som pakken kom med eller klistre returetikett oppå denne.

har vi levert feil vare, farge/størrelse eller annet tilbyr vi selvfølgelig fri retur og du blir ikke belastet for returporto. Velger du å ikke hente ut varen, vil det også påløpe retur gebyr.

Har varen avvik ved mottak , ta kontakt før du sender i retur og send oss en epost med bilder.

OBS! ønsker du å bytte størrelse, må du legge ny ordre på varen du vil bytte til og returnere opprinnelig ordre. Dette for å unngå at vi blir utsolgt i mellomtiden og misforståelser ved retur. Husk at returregler er de samme ved bytte, og at varen skal være ubrukt.

Alternativt kan du bytte til annen størrelse i vår fysiske butikk i Holmenkollen. Da kan dette gjøres i kassen uten å måtte fylle ut returskjema.

Varen du returnerer må være ubrukt og i original emballasje uten skader. Har varen avvik ved mottak, ta kontakt før du sender i retur. Ved skader eller andre avvik vil det kunne bli trukket fra på beløpet som refunderes. 

Retur av vare som ikke er hentet

Ønsker du å benytte angrerett uten å hente ut varen vil det også påløpe returgebyr i forbindelse med at pakken returneres til oss. Det tar lenger tid for oss å behandle returen dersom du velger å ikke hente pakken på hentestedet, da forsendelsen ikke kommer direkte til oss. Henter du ikke ut ordre hvor du har valgt «Hent i butikk», må du også melde retur ved å sende en epost til butikk@superski.no

Reklamasjon

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Superski AS. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til butikk@superski.no med bilder av feil eller mangel, husk å oppgi ordrenummer.