Sommerskiskolen 2022

Påmelding her:

Ved å melde deg på skiskolen godtar du

Therese Johaug kommer begge uker!

Det blir fire dager med allsidig og morsom trening, i flotte omgivelser i Holmenkollen og Nordmarka. Superski stiller med Therese Johaug, og sine øvrige faste dyktige trenere. 

Superski har siden 2014 arrangert skiskoler for barn og ungdom i forbindelse med sommerferie, høstferie og vinterferie.

Øktene foregår med løpesko og rulleski: teknikktrening, basistyrke, intervaller, hurtighet, spenst og myr-stafetter. Superskis egne Mesternes Mester står også på programmet. Mellom øktene blir det både faglige og sosiale aktiviteter.  få nye venner på tvers av klubbene! Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.

Treningsøktene vil foregå med løpesko og rulleski. Det vil bli innslag av teknikktrening, basistyrke, intervaller, hurtighet, spenst og myr-stafetter, samt Superskis egne Mesternes Mester. Mellom treningsøktene blir det mye faglig og sosialt innhold. Alt ligger til rette for en morsom og lærerik uke for deltagerne på Superski sommerskiskole.

Vi deler opp skiskolene i aldersgrupper og sikrer knallgode opplegg for alle aldersgrupper. 9-12år vil ha mer fokus på lek og moro på ski, kombinert med gode teknikktips og trening. 13-16år vil det blir litt mer spesifikk og seriøs trening med masse teknikkfokus og tøffe treningsøkter. Det vil igjen innen 9-12år og 13-16år være inndelt i mindre årsgrupper.

Takk til Dæhlie og Swenor som er med som samarbeidspartnere på skiskolene. Dæhlie stiller med deltagerartikler og premier, mens Swenor sørger for rulleski for de som trenger å låne det.

Program

Mulighet for å måle egen fremgang – Duathlon/terrengløp og 100 meter sprint med lasermåling vil bli gjennomført i både juni og august, slik at det er mulig å måle egen fremgang ila sommeren om man deltar på begge skiskoler.

Tilpasset alle nivåer – Det vil bli inndelt i mindre grupper etter alder. Hver gruppe har flere trenere slik at alle får tilrettelagt trening og øvelser etter eget nivå.

Unikt program – Innholdet på øktene i juli og august vil være ulikt. Dette gir muligheten for at utøverne i august kan bygge videre på læringen fra juni.

Merk. Det kan komme justeringer på programmet.

Utstyrsliste

Det blir mye fokus på rulleski, i tillegg til allsidige økter med joggesko på beina. Sikkerhet er viktig så alle må ha hjelm når vi har rulleskiøkter. De som ikke har rulleski får låne det, meld gjerne i fra i forkant dersom du trenger å låne.

-Treningstøy for 2 økter dagen (husk å merke tøyet med navn)

-Joggesko (kan være greit med to hvis det er vått)

-Skift til pausen (kan være greit å bruke det man skal bruke på 2.økten)

-Håndkle og evnt badetøy

-Matpakke (hovedlunsj etter 1.økt og litt påfyll før 2.økt)

-Drikkebelte

-Hjelm

-Rulleski skøyting for alle, med tilhørende skisko og staver (helst med rulleskipigg)

-Rulleski klassisk for 07-10, med tilhørende skisko og staver (helst med rulleskipigg)

-Solbriller for bruk på rulleski (beskytte øynene for staver)

-Solkrem og antibac

Oppmøtekart

Lokaler

Vi har flotte lokaler for deltagerne i pressesenteret i Holmenkollen. I lokalene er det god plass og gode fasiliteter, med blant annet kjøkken hvor vi kan lage vafler, grillmat og annet til deltagerne underveis på skiskolen.

Møt trenerne våre

Peder Stadaas

Juni og August

Joakim Levorsen

Juni og August

Henrik Evensen

Juni

Vegard Ek Hagen

Juni og August

Petter Fraser

Juni og August

Erik Lippestad

Juni og August

Marte Emilsen

Juni og August

Katrine Magnussøn

Juni og August

Matz Jenssen

Juni og August

Kristin Maltun

Juni og August

Lea Wenaas

Juni og August

Fredrik Nilsen

Juni

Ingvil Ahlsand

Juni og August

Ingrid Fürst

Juni og August

Sondre Bollum

Juni og August

Therese Johaug

Juni og August

Therese Johaug stiller som trener på begge Superski sommerskiskoler. Alle øvrige Superski-trenerne er aktive eller har vært aktive skiløpere, og har god erfaring som trenere. Vi kan derfor garantere kompetente og dyktige trenere, og at deltagerne vil få god oppfølging og utbytte av å være med på Superski sommerskiskole

Merk: Det kan komme justeringer på trenerne.

Pris & Søskenrabatt

Ordinærpris er kr. 2999,-

Vi har søskenrabatt, som går ut på at man får 400kr i rabatt på påmeldingene på de neste påmeldingene av søsken. Rabatten gjelder kun innenfor samme skiskoleuke. Velg da «påmelding» under klasse/kategori, også ved påmelding av barn nummer to så velger du «påmelding barn to eller flere».
Ekspempel:
1.barn 2999,-
2.barn 2999 + 2599 – 400kr rabatt
3. barn 2999 + 2599 + 2599 – 800kr rabatt osv.

Samarbeidspartnere

Dæhlie sørger for deltagerartikler og flotte premier!

Swenor sørger for utlånsrulleski og flotte premier!

Bilder fra skiskolene